Her ses oplag om Pella Estelle Caroline Möller (Hjertshagen) siden 2019:

Tvivlsomt om der kommer liv
i Pianobaren på Strandvejen

Lagt på nettet 2019-07-12 14:54:02


Det ser sort ud for den nye såkaldte Pianobar på Strandvejen 8 i Blokhus. Stribevis af håndværkere og leverandører har ikke fået betaling for deres ydelser og har trukket sig ud af samarbejdet, og der er ikke blevet betalt husleje. Senest er en ny lås blevet sat i døren, så den svenske kvinde bag initiativet, Pella Estelle Caroline Möller ikke længere har adgang til lokalerne. Onsdag blev borde og stole i baren hentet og kørt bort. Nye havemøbler blev for kort tid siden placeret på en kunstig græsplæne på terrassen og indviet af to af de kendteste borgere i Blokhus. Foto: © Peter Wendelboe. Men i onsdags blev både græsplæne og havemøbler fjernet. Møblerne blev i hast flyttet indendørs og klodset op i det halvtomme barlokale. Den initiativrige svensker har i øvrigt haft tilsvarende problemer adskillige andre steder i Danmark, og hun trækker en stribe af ubetalte regninger og retssager efter sig fra mislykkede initiativer overalt i landet. Lokale håndværkerne, der følte sig snydt i Blokhus, har allerede advaret mod den foretagesomme kvinde her på siden. Og Netavisens redaktion er siden blevet kontaktet af flere sjællandske håndværkere i samme situation. Pella Estelle Caroline Möller er i øvrigt meget utilfreds med forholdene i Blokhus. Da hun sidste torsdag formiddag bemærkede, at Erhvervsforeningen Destination Blokhus var i gang med at sætte en bar op på Torvet i forbindelse med koncerten senere på aftenen, blev hun rasende, fordi HUN ikke havde fået lov til at stå for ølsalget. Men Erhvervsforeningen, som står for arrangementet, ønsker hun ikke at melde sig ind i. Om en uge er det fire måneder siden, Pella Estelle Caroline Möller den 19. marts 2019 sammen med tre hold håndværkere rykkede ind i de tomme lokaler på Strandvejen 8 med det formål at starte en såkaldt Pianobar. De første håndværkere i Blokhus fik ingen betaling og standsede arbejdet efter få dage. Det samme skete med nye hold håndværkere, og baren har skiftevis været åben i nogle få timer en enkelt dag ad gangen og derefter lukket i længere perioder ad gangen. Et prægtigt flygel og en bardisk står stadig tilbage i de aflåste lokaler. Flyglet har Pella Estelle Caroline Möller ifølge eget udsagn købt i Sverige. Det er de tre investorer, Bruno Benzon, René Sørensen og Christian Abildgaard, der ejer ejendommen, hvor baren skulle have været etableret. Men lejemålet indehaves stadigvæk af Old Irish Pub, som måtte opgive driften sidste år. Det er dem, der har fremlejet lokalerne til Pella Estelle Caroline Möller ... i øvrigt uden overdragelsesafgift. Det er kun økonomien, der afgør om baren kan åbne igen. Der bliver ikke låst op, før huslejen er betalt, hedder beskeden. Lokalets indretning er godkendt af brandtilsynet i sidste uge, og der er en midlertidig spiritusbevilling på stedet, men det kan ikke oplyses, om den er knyttet til Pella Estelle Caroline Möllers navn, som den skal ifølge loven.

Pella Estelle Caroline slår til igen
Lagt på nettet 2020-09-17 10:59:40


Den svenske svindler, der sidste år kaldte sig Pella Estelle Caroline Möller, har nu igen skiftet navn og er vendt tilbage til Nordjylland. For tiden hedder hun Pella Estelle Caroline Hjertshagen og har i løbet af denne sommer oprettet forskellige virksomhedsnavne i CVR-registreret. Fra denne ejendom på Erik Banners Vej ved Attrup driver Pella Estelle Caroline nu en "virksomhed" i hotelbranchen under navnet "Hope of Jylland". Foto: © Vor udsendte medarbejder. Det startede med en fiktiv virksomhed i Stubbekøbing i maj måned 2020. Men sommeren over har hun bl.a. oprettet fiktive hoteller og konferencecentre i Skagen og ved Attrup på Gjøl. Her har hun nu igen narret lokale håndværkere til at arbejde gratis for sig og sat gang i udlejningen af ikke-eksisterede faciliteter. En sand stribe af brudte aftaler viste sig sidste år i kølvandet efter kvindens mange "forretningsforetagender" rundt om i Danmark. Hotel- og konferancecenter "Hope of Jylland" hed indtil 2. juli 2020 "Casa Danmark". Foto: © Vor udsendte medarbejder. Der mangler endnu meget, for at denne ejendom på Erik Banners Vej 38 ved Attrup kan anvendes som luksus hotel- og konferencecenter. Og Teknisk Forvaltning i Jammerbugt Kommune oplyser, at hun på intet tidspunkt har søgt om tilladelse til at drive hotelvirksomhed på stedet. Også på adressen Skagavej 40 i Skagen har håndværkere arbejdet for den entreprenante svensker, som nu pludselig har skiftet navn og firmanavn og derfor ikke vil betale. I Blokhus tappede hun i 2019 gennem flere måneder penge ud af projekt "Pianobar" på Strandvejen 8, hvor hun - udover med forskellige undskyldninger ikke betalte husleje gennem et halvt år - satte lokale håndværkere i gang med en renovering af lokalerne, anskaffede et flygel og fik leveret fadølsanlæg og øl fra de to store københavnske bryggerier ... alt sammen uden på noget tidspunkt at tage tegnebogen op af lommen ... hvorefter hun pludselig forsvandt Nu advarer lokale håndværkere igen mod den svenske kvinde. Der er ikke er meget, der tyder på, at hun overhovedet har intentioner om at betale for indretningen af ejendommene på Skagavej 40 i Skagen og Erik Bannersvej 38 ved Attrup på Gjøl. Gennem snart tre år har hun trukket en lang række af brudte aftaler efter sig i Nordjylland, på Fyn, Sjælland og Stevns. Hun annoncede stribevis af hoteller og restaurationer samt en Bed and Breakfast til åbning påsken 2018. Og lokale håndværkere gik dengang igang med at renovere stederne. Men de så aldrig nogen penge, og arbejdet blev derfor aldrig gjort færdigt. Da kunderne fra hele Skandinavien og Tyskland begyndte at strømme ind i påsken 2018 - efter i forvejen at have booket og forudbetalt værelser og lejligheder gennem booking.com, - mødte de en lukket dør uden nogen forklaring. Håndværkerne, der var i gang med at udføre arbejderne, har forladt stederne med udbetalte regninger. Nu kan man igen on-line booke lokaler ned luxus-faciliteter i ejendomme, som hun kun ejer i fantasisen.

ADVARSEL:
Stribevis af håndværkere føler sig snydt af ny restauratør i Blokhus

Lagt på nettet 2019-04-17 10:29:27


19. marts 2019 rykkede flere firmaer ind for at renovere lokalerne på Strandvejen 8, der sidste år rummede The Old Irish Pub. Alle har nu trukket sig med ubetalte regninger. Foto: © Peter Wendelboe. En sand stribe af brudte aftaler viser sig i kølvandet efter den svenske Pella Estelle Caroline Möllers mange forretningsforetagener rundt om i Danmark. Nu advarer håndværkere både øst og vest for Storebælt mod den svenske kvinde. Senest har hun planer om at åbne en "Pianobar" på Strandvejen 8 i Blokhus, der sidste år husede "Old Irish Pub". 19. marts 2019 rykkede tre håndværkerfirmaer ind på adressen for at gøre klar til et helt nyt restaurationsconcept på stedet. Hvad det er, ønskede den nye forpagter absolut ikke, at Netavisen skulle fortælle noget om. Og da vor udsendte medarbejder 19. marts fortalte hende, at han allerede vidste, hvad det nye koncept var, blev hun aldeles rasende. Hun var meget hemmelighedsfuld og truede ligefrem med advokat og retssag, hvis Netavisen Kanal Blokhus overhovedet nævnte hendes navn, eller hvad formålet med det nye koncept var. Det viser sig nu, at der ikke er meget der tyder på, at den nye forpagter Pella Estelle Caroline Möller overhovedet havde intentioner om at betale for indretningen af en bar på stedet. Det sidste halvandet år har hun trukket en lang række af brudte aftaler efter sig på Fyn, Sjælland og Stevns. Hun annoncede stribevis af hoteller og restaurationer samt en Bed and Breakfast til åbning påsken 2018. Og lokale håndværkere gik dengang igang med at renovere stederne. Men de så aldrig nogen penge, og arbejdet blev derfor aldrig gjort færdigt. Da kunderne fra hele Skandinavien og Tyskland begyndte at strømme ind i påsken 2018 - efter i forvejen at have booket og forudbetalt værelser og lejligheder gennem booking.com, - mødte de en lukket dør uden nogen forklaring. Håndværkerne, der var i gang med at udføre arbejderne, har forladt stederne med udbetalte regninger.

De første kunder i
den nye bar på Strandvejen

Lagt på nettet 2019-05-31 19:25:47

Foto: © Peter Wendelboe. Tryk på billedet for at se det i stor størrelse. Den nye bar på Strandvejen 8 er stadig ikke helt færdigindrettet. Men nu er der kommet skilte på muren og fadølsanlæg og kunstig græsplæne på terrassen mod øst, hvor også de første af byens borgere fredag eftermiddag havde sat sig til rette i de bløde stole. (Tryk på billedet for at se det i stor størrelse.) Så nu ser det endelig ud til, at der er ved at komme liv i det gamle hus, der i flere generationer har huset Thellufsens købmandsforretning, men som senere har været rammen om blandt andet det navnkundige diskotek Peter Wessel og familierestautanten Rodeo samt barerne Storm P, Bierbar og Old Irish Pub. I disse dage går den nye primus motor bag etablissementet, Pella Estelle Caroline Möller fra Sverige, nemlig personligt sammen med et par hjælpere og gør lokalerne klar.

Advarsel mod svensk svindlerske:
Bildte naboerne ind
at hun var operasangerinde

Lagt på nettet 2020-09-23 00:58:36


Den svenske kvinde, der nu kalder sig Pella Estelle Caroline Hjerthagen, foran en ejendom på Gjøl, som hun sammen med sin nye ven fuldstændigt har ramponeret. Foto: © Peter Wendelboe. Håndværkere og leverandører råber nu vagt i gevær og advarer: "- Pas på den svenske kvinde, der sætter det ene hotel- og restaurationsprojekt i gang efter det andet i ejendomme, hun ikke ejer, og uden at betale en øre". Den svenske svindlerske, der i 2018 på Stevns mod forudbetaling lejede de samme værelser ud i ikke-eksisterende bygninger til både norske og tyske turister, og som senere under navnet Pella Estelle Caroline Möller sidste år huserede med noget, hun kaldte "Pianobar" på Strandvejen 8 i Blokhus uden at betale sine udgifter, er nu tilbage i Jammerbugt Kommune. Nu fortæller hun naboerne på Gjøl, at hun er operasangerinde! Hun har tidligere bl. a. brugt efternavnene Åkesdotter, Bergendahl og Jartshagen. Efter at have skiftet navn, firmanavn og bopæl flere gange, kalder hun sig nu Pella Estelle Caroline Hjertshagen og har senest slået sig sammen med engodtroende makker fra Frederikshavsområdet. Sammen har de under coronavirus-nedlukningen stiftet firmaerne "Casa Danmark", "Skagen Event", "Skagen Hotel", "Pedersens" og "Hope of Jylland", der reklamerer med at leje hotelværelser ud forskellige steder i Danmark. Tidligere var det på Stevns. Februar i år reklamerede hun med et Valentins-arrangement i en lukket restauration i Stubbekøbing. Juli 2020 holdt hun til i lejede lokaler på Skagavej 40 i Skagen, hvor hun - efter at have snydt lokale håndværkere - reklamerede med at leje hotelværelser ud under navnene "Skagen Event" og "Hotel Skagen" - uden at betale for hverken lejemålet eller håndværkerne. Nu er hun forsvundet og har taget nøglen til lejemålet med sig. Senest har hun stiftet et firma i Sæby og reklameret med at ville oprette "Hotel- og Konferencecenter" på Erik Banners Vej 38 ved Attrup på Gjøl, - en ejendom, hun ligesom de tidligere steder ikke selv ejer. De store gamle træer omkring huset er hugget ned. Foto: © Peter Wendelboe. På Gjøl har hun ladet sin nye makker bo alene i et træskur i haven, mens han fældede træerne omkring huset, fjernede møbler og alt fast inventar, huggede al pudset ned fra væggene og forberedte flytning af køkkenet fra husets sydlige ende til den nordlige ende. De gamle møbler og det gamle køkkeninventar ligger nu hulter til bulter i laden. Foto: © Peter Wendelboe. Et nyt Tvis-køkken blev leveret sidst i august. Men det står stadigvæk uudpakket i de tomme stuer, mens alt husets gamle inventar og det gamle køkken nu ligger hulter til bulter i laden. Et nyt Tvis-køkken står stadig uudpakket i de tomme stuer, men arbejdet er gået helt i stå. Foto: © Peter Wendelboe. Ejendommen er tidligere i år handlet til 1.460.000 kr. Pella Estelle Caroline Hjertshagen har ladet naboerne forstå, at hun ikke selv har nogle penge, men at hendes nye makker har stukket 250.000 kr. i foretagendet til en udbetaling på ejendommen, som parret accepterede at købe til halvanden million kroner. Den tidligere ejer anser stadig handlen for at være gennemført ... selvom den endnu ikke er tinglyst, og parret er forsvundet. Imidlertid har parret tilbudt den ramponerede ejendom - som de altså ikke ejer - til salg - bl.a. til en nordmand, der bor på Gjøl. Nu står stuerne rippet for alt invrntar - uden puds på væggene, men med stiger og trillebører mellem de uudpakkede køkkenelementer. Foto: © Peter Wendelboe. Nu står stuerne rippet for alt inventar - uden puds på væggene, men med stiger, værktøj og trillebør mellem de uudpakkede køkkenelementer. Og parret har ikke vist sig på stedet de sidste tre uger.

Alligevel Pianobar på Strandvejen 8
Lagt på nettet 2019-04-29 23:27:51


Søskendeparret Kasper og Cecilie Strauss bliver nyt værtspar i pianobaren, der er under indretning på Strandvejen 8 Foto: © Peter Wendelboe. Sent mandag aften så det alligevel ud til, at der åbner en ny bar på adressen Strandvejen 8, som har stået lukket gennem længere tid ... og stadig med samme chef. Søskendeparret Kasper (26 år) og Cecilie Strauss (18 år) fra København gik mandag aften i gang med at indrette de forsømte lokaler. De regner med at kunne åbne sidst i maj måned. De arbejder begge for den svenske kvinde, Pella Estelle Caroline Möller, der i marts måned måtte opgive at færdiggøre renoveringen af restaurationen. Om striden med håndværkerne, der var i gang med renoveringen, fortæller de, at Pella Estelle Caroline Möller ikke var tilfreds med kvaliteten af det udførte arbejde, og at DET er årsagen til, at samarbejdet med de daværende håndværkere måtte ophøre.

Live Musik Tonight i Pianobar?
Lagt på nettet 2019-06-22 11:50:43


Efter forskellige forgæves forsøg annoncerer Pella Estelle Caroline Möller nu med iøjnefaldende bogstaver på vinduerne: LIVE MUSIC TONIGHT! Forbipasserende turister kigger ind ad vinduerne og synes, at lokalet er blevet vældig hyggeligt Pella Estelle Caroline Möller forklarer dem ivrigt gestikulerende, at nu sker det endelig.

Nu er Caroline igang igen:
Forskellige underskrifter
og et flygel under lås og slå

Lagt på nettet 2019-08-04 02:04:45


Pianobaren annoncerede med "Piano-musik hver aften fra kl. 20 til 24". Men flyglet kom kun i brug to aftener med mindre end én time hver gang. Herover ses pianisten på premiereaftenen. Hvis man klikker på musikcontrolleren under billedet, kan man høre, hvordan det lød. En time senere forlod Pella Estelle Caroline Möller og pianisten værtshuset under voldsomme skænderier. Et vognmandsfirma fra Aarhus forsøgte lørdag i sidste uge forgæves at afhente det flygel, som stadig kan ses gennem facadevinduerne til den nu lukkede Pianobar på Strandvejen 8. Men vognmanden måtte køre tilbage igen med uforrettet sag. Ejeren af ejendommen, hvor baren havde til huse, ville ikke lukke ham ind, før han fik sin husleje ... eller fik pant i flyglet. Flyglet er nemlig det mest værdifulde, der står tilbage i lokalet, efter at svenske Pella Estelle Caroline Möller er blevet låst ude på grund af mange ubetalte regninger. Det er et splinternyt flygel af mærket Millar-GP 186 til en værdi af 75.000 kr. Pianoet var kun i brug nogle få timer ... fordelt på to dage i de ellers næsten tomme lokaler. Tryk på lydkontrollen herover og hør, hvordan det lød. Den opfindsomme værtshusholderske har vidt og bredt fortalt udlejeren, kunderne og naboererne, at hun har købt flyglet i Sverige. Men Netavisen Kanal Blokhus har sporet det til et stort dansk firma, der udlejer klaverer. Firmaet står nu og mangler både flygel, depositum, lejeafgift og transportomkostninger ... samt det rigtige navn på den svenske kvinde, der telefonisk bestilte og pr. e-mail bekræftede lejemålet 22. maj 2019 - kort efter bankernes lukketid. Leveringen skulle ske med lynets hast, "da hun netop skulle åbne Pianobaren næste dag", sagde hun. Hun lovede, at overføre pengene straks fra sin svenske bankforbindelse, "så betalingen ville være firmaet i hænde i løbet af to-tre dage." På det tidspunkt havde den entreprenante svensker allerede været i lokalerne i to måneder! Pianoudlejeren kendte ikke navnet "Pella Estelle Caroline Möller", for hun havde indgået lejemålet i et andet navn. På lejekontrakten har Pella Estelle Caroline Möller nemlig underskrevet sig som noget, der kan tydes som "Caroline Bergendahl" ... ét af de mange navne, hun opererer under. En gennemgang af de kontrakter, den svenske iværksætter har indgået med forskellige håndværkere og leverandører, viser, at hun hver gang benytter et nyt navn, firmanavn og/eller en ny mailadresse. Foruden "Pella Estelle Caroline Möller" har hun bl.a. benyttet navnene "Caroline Bergendahl", "Caroline Åkesdotter", "Hotel Klintely", "Møllekroen" og "Caraoke Caroline". På denne måde undgik hun, at håndværkere og leverandører fattede mistanke, hvis de googlede navnet. Men håndskriften i signaturerne på kontrakterne er tydelig den samme. Få dage før, hun blev låst ude af Pianobaren på Strandvejen i Blokhus, viste hun på én af sine Facebook-profiler billeder af den nyanlagte kunstige græsplæne og det store gavlskilt, som nu er hentet igen af skiltefirmaet. Foto fra én af Carolines Facebook-profiler, lagt på nettet 2. juli 2019. I gang igen Hun fortæller på Facebook, at der nu er "Miami-stemning" i hendes "nyindrettede Pianobar i Blokhus" og "I næste uge kommer poolen." Poolen blev som bekendt ikke til noget. Men nu er hun igang igen - denne gang i Skåne. Foto fra én af Carolines Facebook-profiler, opdateret i går. I går begyndte en ny entreprenør med en Bobcat at fjerne træer og anlægge terrasse ved et svensk træhus, hvor hun tilsyneladende i øjeblikket at ved at indrette sig.

Søg også på ordet "Pella estelle" blandt forsideartikler fra før 2017